Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 16 Μαΐου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 16 Μαΐου


Αστακός, 12.5.2022
Αριθ. πρωτ.: 4282

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προς: Τα τακτικά μέλη του
Δημοτικού Συμβουλίου
(ως Πίνακα Αποδεκτών)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης την 16η Μαΐου 2022, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 03:30 μ.μ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει σε συνδυασμό με την Δ1α/ΓΠ. οικ. 23983/29-4-2022 (ΦΕΚ Β ́ 2137) και ειδικότερα για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου». (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου).
2. Εξέταση αίτησης για παραχώρηση χρήσης των ανοιχτών γηπεδικών εγκαταστάσεων Αστακού (γήπεδο τένις). (Εισηγητής Μπαμπούρης Κων/νος).
3. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2022. (Εισηγητής Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Στρατομήτρος Ιωάννης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μακρής Ιωάννης καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Ραλάτου Ζαχαρούλα, οι Πρόεδροι όλων των Κοινοτήτων προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
5. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
7. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
10. ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
11. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
12. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
14. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ
15. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
16. ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
17. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
18. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
19. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
20. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
21. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
22. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
23. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
24. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
25. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
26. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κοιν.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ


1 σχόλιο:

  1. Μετά και την πρόσφατη σεβαστή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου , περί μή επικύρωσης ώς προς την νομιμότητα της νόμιμης προσφυγής δημοτικών συμβούλων του δήμου μας και προκειμένου και ο δήμος μας να έχει Τεχνικό Πρόγραμμα και για το τρέχον ετος 2022 για την υλοποίηση των τεχνικών έργων, το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει κατα την άποψή μου να επικυρώσει το προταθέν Τεχνικό Πρόγραμμα της νυν δημοτικής αρχής του δήμου μας.
    Και όσον αφορά τυχόν πολιτικές διαφωνίες επι του Τεχνικού προγράμματος απο αντιπολιτευτικές δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας, οι πολιτικές θέσεις της αντιπολίτευσης και πολιτικές θέσεις της συμπολίτευσης για θέματα του δήμου μας κρίνονται και θα κριθούν πολιτικά απο τους δημότες του δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης και προοδευτικής δημοτικής παράταξης του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad