Ο Κένταυρος Αστακού σε φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Πάτρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


30 Μαΐου 2022

Ο Κένταυρος Αστακού σε φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Πάτρα


Μια ακόμη Κυριακή αφιερωμένη στους μικρούς μας αθλητές!!!

Αυτή τη φορά σταθμός μας ήταν το φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη στο κλειστό Στάδιο της ΕΑΠ ΠΑΤΡΑΣ την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το οποίο διοργάνωσαν με επιτυχία οι σύλλογοι ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ και ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με τους μικρούς του αθλητές με σκοπό να πάρουν τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα. Όπως αποδείχτηκε συνδύασαν αυτά με ωραία απόδοση, με όρεξη για αγώνα, με χαμόγελα και βεβαίως με επιβράβευση, περνώντας τα συγχαρητήρια και το μετάλλιο τους, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει την αρχή ενός όμορφου ταξιδιού στο αγαπημένο τους ολυμπιακό άθλημα...!!

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή, Δημήτρη, Κωνσταντίνο, Στάθη, Λάμπρο, Κωνσταντίνο, Φαίδρα, Στέλλα και Μαρία για την μαχητικότητα και την απόδοσή τους..

Πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζώη ο οποίος σε ρόλο βοηθού κατεύθυνε με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς μας αθλητές..!!

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός μας ή πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ όπου οι μικροί αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα αγωνιστούν την 5 Ιουνίου 2022 στο 9ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργανώνει ο ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ..!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad