Ατύχημα στην Ιόνια Οδό για τον πρώην δήμαρχο Αστακού Παναγιώτη Στάϊκο (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2022

Ατύχημα στην Ιόνια Οδό για τον πρώην δήμαρχο Αστακού Παναγιώτη Στάϊκο (ΦΩΤΟ)


Ατύχημα είχε ο πρώην δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος στην Ιόνια Οδό. Το Ι.Χ. που οδηγούσε, αφού πάτησε ένα κώνο σήμανσης, βγήκε από την πορεία του και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο ίδιος αναφέρει στο προφίλ του στο facebook:

«Οι ασυνείδητοι της Ιόνιας Οδού μετά την ανηφόρα της Γαβρολίμνης, όταν άρχιζε η κατηφόρα είχαν τοποθετήσει στην ΛΕΑ κορύνες, δυο από τις οποίες είχε πάρει ο άνεμος ή άλλο προπορευόμενο αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά τους με αποτέλεσμα να πατήσω κάποια και το αυτοκίνητο να παίρνει επί τόπου στροφές και να κτυπά ανεξέλεγκτα από το διαχωριστικό στηθαίο μέχρι τις εξωτερικές μπάρες, όπου και σταμάτησε.

Άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και επειδή φορούσα την ζώνη ασφάλειας ραγίσαν και δυο πλευρά, αλλά με βγάλανε ζωντανό από την πόρτα του συνοδηγού αφού η πόρτα του οδηγού είχε φρακάρει στην μπάρα.

Εάν δεν ήταν καλό το αυτοκίνητο για να με κρατήσει στον δρόμο ή δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας ή έτρεχα πάνω από 110 χιλιόμετρα τώρα θα ήμουν στον άλλο κόσμο.

Το αυτοκίνητο βέβαια διαλύθηκε εντελώς.»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad