Συνάντηση Καραγκούνη - Παναγιωτόπουλου για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου 2/39 ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2022

Συνάντηση Καραγκούνη - Παναγιωτόπουλου για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου 2/39 ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποίησε την 31/5/2022 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Καραγκούνης συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το θέμα της επαναλειτουργίας του στρατοπέδου του Μεσολογγίου 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τόσο τον κ. Καραγκούνη όσο και τον κ. Λύρο ότι πράγματι σχεδιάζεται από το ΥΠΕΘΑ η επαναλειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και δεσμεύτηκε ότι όταν αυτός ο σχεδιασμός ολοκληρωθεί το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων θα επαναλειτουργήσει.

Τέλος ο βουλευτής κ. Κώστας Καραγκούνης καθώς επίσης και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος ευχαρίστησαν τον Υπουργό που αναγνωρίζει εμπράκτως την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας του ΚΕΝ Μεσολογγίου το οποίο διαθέτει άριστες υποδομές και μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή προσαρμογή και την άριστη εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad