Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 31ο Αντάμωμα Βαλτινών (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 31ο Αντάμωμα Βαλτινών (ΦΩΤΟ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 31ο Αντάμωμα Βαλτινών το Σάββατο 28 Μαΐου στο Πάρκο Καλαβρύτων Ηλιούπολης, μια γιορτή που διοργανώθηκε για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου.

Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, που μας κράτησαν μακριά, γιορτάσανε 40 χρόνια προσφοράς στην παράδοση, στην αλληλεγγύη στα κοινά χαρακτηριστικά και στην ίδια αγάπη για τον τόπο που μας ενώνουν όλα αυτά τα χρόνια με ένα παραδοσιακό γλέντι με εξαίρετους μουσικούς.

Σημαντική στιγμή, αποτέλεσε η βράβευση των ιδρυτικών μελών την ΟΣΥΒΑ. 39 ανθρώπων που το όραμα τους για έναν ενιαίο πολιτιστικό φορέα, έγινε πράξη, άνθισε και καρποφόρησε στα χρόνια που ακολούθησαν.

Ο Πρόεδρος και το Κεντρικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά από εσάς που συμμετείχατε στο αντάμωμα και γίνατε κομμάτι αυτής της διοργάνωσης.

Φυσικά και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες και μη, που παρευρέθηκαν και μας στήριξαν.

Ευχόμαστε ολόψυχα το 32ο αντάμωμα να μας βρει ξανά μαζί σε χορούς κυκλωτικούς.

Εις το επανιδείν !


Για το κεντρικό συμβούλιο της Ο.ΣΥ.ΒΑ

Ο Πρόεδρος   Η Γενική Γραμματέας
Κουρέτσης Αθανάσιος  Καραδήμα Γεωργία-Μάνθα


(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad