Τέσσερα βραβεία απέσπασε το λάδι «Alizia» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουνίου 2022

Τέσσερα βραβεία απέσπασε το λάδι «Alizia»


Η ομάδα του ALIZIA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συνεχίζει να αποδεικνύει πως η μεθοδικότητα, προσήλωση και αγάπη για την παραγωγή ποιοτικού ελαιόλαδου αναγνωρίζεται διεθνώς, με τέσσερα ακόμα βραβεία για φέτος!

Το ALIZIA απέσπασε βραβεία στις κατηγορίες ποιότητας, συσκευασίας και ετικέτας στο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου και ποιότητας στα βραβεία Olympia Health & nutrition.

Από τους ελαιώνες της Παναγούλας Αιτωλοακαρνανίας σε delicatessen, εστιατόρια και καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό πρεσβευτή της ποικιλίας Ασπρολιά με τα έντονα πικάντικα και πικρά στοιχεία της, η οποία δεσπόζει στον αλυζιακό κάμπο και βουνά.

Όπως συχνά λέει ο Τάκης, εμπνευστής του ALIZIA, «έχω δύο ανίκητους συμμάχους, την υπομονή και το χρόνο», υπογραμμίζοντας έτσι και τη φιλοσοφία του προϊόντος, που επιμένει στην ποιότητα και το λιτό σχεδιασμό.

Καλό συνέχεια στο ταξίδι ALIZIA!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad