Επιτυχία του Κένταυρου Αστακού στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιουνίου 2022

Επιτυχία του Κένταυρου Αστακού στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό


ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ 3 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα του Ιωάννη
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα του Νικολάου
ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ: ΤΟΜΠΑ Έφη, ΤΟΜΠΑΣ Γιώργος, ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης

Στη Χαλκίδα ταξίδεψε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 η Αποστολή του Κένταυρου όπου έλαβε μέρος στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ" που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο από 10 έως 12 Ιουνίου στο οποίο συμμετέχουν 663 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας των αθλητών του Αστακού ήταν τα δύο κορίτσια να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία τους, ενώ οι υπόλοιποι τρεις να ηττηθούν στον κρίσιμο αγώνα των μεταλλίων κατακτώντας την Πέμπτη θέση.

Ευχαριστούμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΟΠΥ) η οποία κάλυψε τα έξοδα της Αποστολής στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών και συμβάλλοντας στην επιτυχία τους..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ οι οποίοι καταφέρνουν και πρωταγωνιστούν σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ σε μια δύσκολη περίοδο ανεβάζοντας τον πήχη κάθε φορά και ψηλότερα.

Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τον Κένταυρο το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα διεξαχθεί πάλι στην πόλη της Χαλκίδας την 2-3 Ιουλίου 2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad