Βασιλόπουλο: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η τελετή λήξης στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουνίου 2022

Βασιλόπουλο: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η τελετή λήξης στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο


Με μεγάλη επιτυχία έγινε η τελετή λήξης στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο. Πλήθος κόσμου, πολλά και εκλεκτά εδέσματα, χορευτικά από τους μαθητές, βραβεία και δώρα στους αποφοιτήσαντες, χορός και τραγούδια αλλά κυρίως πολλά χαμόγελα των παιδιών, γεγονός που μας έκανε σαν εκπαιδευτικούς, χαρούμενους και υπερήφανους.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη- Δημητρούκειου κ. Γεράσιμος Μπότσιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την υλοποίηση της τελετής λήξης του σχολικού έτους. 

Αρχικά ευχαριστούμε τον κ. Θωμά Μπαρμπάνη και την κ.Ευγενία Πιτσούλια για την οικονομική ενίσχυση για πολλοστή φορά, αποδεικνύοντας την αγάπη που έχουν για τον τόπο τους, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βασιλόπουλου κ. Παναγιώτη Πετρονικολό, τα κρεοπωλεία του κ. Νικόλαου Σκουτέρη και των αδελφών Κρίθυμου, καθώς επίσης το σούπερ μάρκετ του κ. Ρουσάι Βασίλη για τη χορηγία τροφίμων. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ταβέρνα του κ. Σκαπέτη για τη βοήθειά που μας προσέφερε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική ορχήστρα Γρεβενών για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στη γιορτή αφιλοκερδώς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad