Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Ξηρόμερο ζητά ο Γ. Τριανταφυλλάκης - Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουνίου 2022

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Ξηρόμερο ζητά ο Γ. Τριανταφυλλάκης - Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος


Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κύριο Αλέξιο Ράπανο.


Κύριο θέμα ήταν η νέα αντιπυρική περίοδος και το διαχρονικό αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για την δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή.

Στην διάσκεψη συμμετείχε απομακρυσμένα (λόγω της παρουσίας του στην Κοιν. Συνέλευση του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη) ο π. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπίας του ΝΑΤΟ, κύριος Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος στηρίζει και προωθεί το αίτημα από την πρώτη στιγμή, ενώ παρευρέθηκε από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κύριος Παυσανίας Αγρέβης.

Ένα κρίσιμο θέμα στην δημιουργία του κλιμακίου είναι η υποστελέχωση του σώματος, αίτημα που προωθείται αρμοδίως. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει δεσμευτεί με αποφάσεις των Συλλογικών του οργάνων για την διάθεση χώρου και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Επίσης, εν όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου ζητήθηκε η παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στα όρια του Δήμου όταν ο δείκτης επικινδυνότητας σύμφωνα με τον Χάρτη Προβλέψεων Κινδύνου Πυρκαγιάς είναι «3».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad