Π.Στάϊκος: Εγώ αισθάνομαι πως το χρέος μου απέναντι στα Βλυζιανά και στο Ξηρόμερο το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να πεθάνω - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


25 Ιουνίου 2022

Π.Στάϊκος: Εγώ αισθάνομαι πως το χρέος μου απέναντι στα Βλυζιανά και στο Ξηρόμερο το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να πεθάνω


Αγαπητέ φίλε Νίκο Ζαρκαδούλα

Εγώ αισθάνομαι πως το χρέος μου απέναντι στα Βλυζιανά και στο Ξηρόμερο το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να πεθάνω.

Η θέση μου για την εκτέλεση 500.000 ευρώ έργων (από τις νεροποντές πριν ενάμισι χρόνο σχεδόν) με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής, δεν είναι προσχηματική αλλά ουσιαστική και σε παρακαλώ να πάρεις την Αστυνομική σου Ταυτότητα και εγώ την δικιά μου και μαζί με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής να πάμε στον Εισαγγελέα και να υποβάλλουμε μια μήνυση, για να δεις τι θα κάνει ο Εισαγγελέας.

Μην ξεχάσεις να έρθεις.

Εγώ θα σε περιμένω.

Αστακός 22/6/2022

Με Εκτίμηση
Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Υ.Γ.1.
Ο Δήμος και οι Τ.Κ. δεν είναι μαγαζάκι, ούτε λάφυρο κανενός ...

Υ.Γ.2
Στα δύο γνωστά Blogs, όχι μόνο δεν έστειλα την ανάρτηση, αφού δεν καταδέχομαι ούτε να τους φτύσω μιας και γλύφουν πολλά κόκκαλα από τις πάμπολες απευθείας αναθέσεις και μάλιστα στον ίδιο εργολάβο

Υ.Γ.3
Μετά από αυτή την ανάρτηση θα περιμένω εγώ τον Εισαγγελέα, για να τον πληροφορήσω για πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad