Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


03 Ιουνίου 2022

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές


Ημερομηνία 1-6-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές να πραγματώσουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Η περίοδος αυτή αποτελεί μια ακόμη μάχη στον αγώνα της ζωής και σίγουρα όχι την τελευταία που θα δώσετε. Φορτιστείτε με θέληση, δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία και πείσμα και διεκδικήστε καρπούς από την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει σε όλη την διαδρομή σας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Ξηρομέρου, όπως επίσης στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν ανελλιπώς αυτή την προσπάθεια.

Η γνώση είναι Δύναμη….

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad