"8ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2022" - Έπεσε η αυλαία ενός από τα καλύτερα TaeKwnoDo Camp στην Ελλάδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιουλίου 2022

"8ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2022" - Έπεσε η αυλαία ενός από τα καλύτερα TaeKwnoDo Camp στην Ελλάδα


"8o SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2022- ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!"

Έληξε τη Παρασκευή 22 Ιουλίου το 8ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2022 το οποίο κατά κοινή ομολογία ήταν ένα από τα καλύτερα που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Από πλευράς συμμετεχόντων συλλόγων και αθλητών, ήταν αυξημένο κατά 15% σε σχέση με το προηγούμενο παρόλο τις δυσκολίες της εποχής. Σε ποιοτικό επίπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού συμμετείχαν 12 αθλητές της εθνικής οι οποίοι επέλεξαν το καμπ του Αστακού για τη προετοιμασία τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα γίνει αρχές Αυγούστου στη Βουλγαρία. Επίσης το παρών έδωσαν δύο από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής ΡΑΨΩΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ της ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ, οι οποίοι προετοιμάζονται για την ολυμπιάδα του 2024. Τον αριθμό των διακρινόντων αθλητών συμπλήρωσαν η 5η ολυμπιονίκης βαρήκοων ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ Ειρήνη του ΑΣ ΣΑΡΙΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και μεγάλος αριθμός αθλητών με πανελλήνιες διακρίσεις και πανευρωπαϊκές συμμετοχές. Συμμετείχαν επίσης πρωταθλητές, μέλη της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, οι οποίοι θα αγωνιστούν και αυτοί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της χώρας τους. Στο καμπ συμμετείχαν προπονητές της Εθνικής ομάδας, ολυμπιακός προπονητής, προπονητής της προ ολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και αξιόλογοι προπονητές από όλη την Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις στους συλλόγους τους.

Παρόν στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΜΑΝΩΛΗΣ Χρήστος.

Ήταν ένα μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού στο οποίο συμμετείχαν 29 σύλλογοι με πλήθος αθλητών, προπονητών και συνοδών οι οποίοι παρέμειναν για 6 ημέρες στη πόλη του Αστακού, με αρκετούς από αυτούς να μένουν για διακοπές και μετά τη λήξη του καμπ.

Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση η οποία έγινε σε συνδιοργάνωση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με τη συνεργασία του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε και με την υποστήριξη του Δήμου Ξηρομέρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επισκέπτες αναχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο 9ο καμπ, σχολιάζοντας πολύ θετικά την αντιμετώπιση που είχαν και τη ζεστή φιλοξενία από τους ανθρώπους της πόλης και ειδικά από τους επαγγελματίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

-Τους καταξιωμένους δασκάλους ΜΑΜΕΚΑ Ιωάννη και ΤΖΟΥΛΙΑΝ CACA για την άψογη καθοδήγηση των αθλητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων

-Τους Δασκάλους όλων των συλλόγων και τους αθλητές για τη συνεργασία και τη συμβολή τους, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

-Τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπιστεύτηκε τη συνδιοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

-Την Εταιρία ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε για τη στήριξη της εκδήλωσης με τη χορηγία της, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία.

-Το Δήμο Ξηρομέρου για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση όπου απαιτήθηκε.

-Τους διασώστες της ΕΟΕΔ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ οι οποίοι κάλυψαν για 6 ημέρες την εκδήλωση.

-Τους επαγγελματίες της πόλης για την άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Τους συνοδούς, παράγοντες, επισκέπτες και γενικότερα όλους όσους συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το 8ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO αποτελεί πλέον μία ωραία ανάμνηση για τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο για την επιτυχία του επόμενου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad