Π.Στάϊκος: Ασφαλώς συμφωνώ ότι τα τραγικά περιστατικά πνιγμού δεν θα πρέπει προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουλίου 2022

Π.Στάϊκος: Ασφαλώς συμφωνώ ότι τα τραγικά περιστατικά πνιγμού δεν θα πρέπει προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση


Ασφαλώς συμφωνώ ότι τα τραγικά περιστατικά πνιγμού, δεν θα πρέπει προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση.


Αλλά δεν μπορούμε να σωπαίνουμε και να μένουμε απαθείς, γιατί τότε θα επαναληφθούν.

Έτσι προσυπογράφω πλήρως τα γραφόμενα από τον Βουλευτή του Νομού μας κύριο Παραναστάση, αλλά και τον δημοσιογράφο κύριο Μπαρμπαρούση.

Όμως αν περιμένουμε από το κράτος μας με την δομή που έχει το σύστημα υγείας, να λυθούν τα προβλήματα έλλειψης οδηγών σε όλες τις βάρδιες αυταπατόμαστε, γιατί για να καλυφθούν πλήρως όλες οι βάρδιες και να καλυφτούν ρεπό και άδεις των οδηγών, τότε δεν φτάνουν ούτε 5 οδηγοί στο κάθε Κέντρο Υγείας.

Όποιος περιμένει, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει για τα επόμενα 50 χρόνια, είναι απλά αιθεροβάμων.

Γι' αυτό είχαμε προτείνει μέσα από το πρόγραμμά μας, ότι θα προμηθευόμασταν Δημοτικό Ασθενοφόρο, αλλά αυτό δεν έγινε, αφού έπιασε η λάσπη και η συκοφαντία και στην συνέχεια η κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος, αφού φθάσαμε στο σημείο ο κύριος Τριανταφυλλάκης να αναθέτει σε εκείνον που χαρακτήριζε Εθνικό Εργολάβο 500.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση.

Αυτό στην Ελληνική Γλώσσα δεν λέγεται διαφάνεια, αλλά μεγάλο φαγοπότι και διαπλοκή με σφετερισμό του Δημοσίου Χρήματος.

Αλλά ο σοφός λαός μας λέει:
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.

Ευτυχώς που σε ένα χρόνο ο κύριος Τριανταφυλλάκης θα αποτελεί ένα εφιαλτικό παρελθόν για τον τόπο, αφού ήδη τα μισά στελέχη του έχουν γυρίσει την πλάτη και σέρνεται μόνος του μέσα στον βούρκο.

Εμείς το Δημοτικό Ασθενοφόρο θα το πάρουμε, όπως κάναμε και με τα 12 μηχανήματα που πήραμε σε 4 χρόνια, ενώ το περονοφόρο και το ανατρεπόμενο που πήραν πάλι με απευθείας ανάθεση (γράφουν επάνω Δωρεά Ιδρύματος Λάτση 2007 τότε που Δήμαρχος ήταν ο Στάικος) ήταν με χρήματα που έμειναν χάρις στον ευφυή τρόπο που προμηθευτήκαμε τον εκσκαφέα CATERPILAR και όχι το RAM, που ήταν στην δημοπρασία κατά 5. 000 ευρώ φθηνότερο και έτσι το CATERPILAR είναι καινούργιο ακόμη και δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να εργάζεται, ενώ το RAM της Αλυζίας είναι αραγμένο από χρόνια.

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι μικρόψυχοι και κρυψίνοες Δημοσιογραφίσκοι από το ΜΥΤΙΚΑS PRES και το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS που με διάφορα τρικ προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια.

Έτσι ενώ γνώριζαν πως για να γινόντουσαν αυτά τα εγκαίνια, προκειμένου να γίνει η δια μόρφωση του χώρου και να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου, χρειαζόντουσαν 6 τετραξονικά καλά μπάζα, γιατί ο εργολάβος είχε υπερβεί το λογαριασμό και από την Πάτρα δεν ερχόντουσαν χρήματα.

Έτσι μου ζήτησε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας να τους δωρίσω αυτά τα μπάζα, πράγμα που έκανα πληρώνοντας 800 ευρώ με μπάζα από την περιοχή του κλειστού, γιατί έλεγε η υπηρεσία, πως έπρεπε να είναι κατάλληλα και να εγκριθούν από τον μηχανικό (ενώ τα άλλα από το οικόπεδο του Κ.Υ. από το οικόπεδό του που ήταν βούρκος ήταν καταλληλότατα). Α ρε σανίδα βρεγμένη που χάθηκε.

Την πάρα πάνω ενέργεια μου την γνωρίζει και ο Συμβολαιογράφος κύριος Νίκος Νταής εκτός από τον Συνάδελφό μου Διευθυντή του Κ.Υ Μύτικα κυρίου Γιάννη Χρόνη, αλλά και εκείνα τα παιδιά οι Blog άδες, οι οποίοι τα έκαναν γαργάρα, ενώ τα γνώριζαν και αυτοί.

Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS μάλιστα έφθασε να με κόψει από την φωτογραφία που ανάρτησε όταν ο Ιερέας έκανε τον Αγιασμό και να φαίνεται μόνο ένα καρό πουκάμισο που φορούσα το 1/5 από το πρόσωπό!!!

Οίκτο ρε μου προκαλείτε.

Κύριε Σούλα μετά τις εκλογές έχουμε να ολοκληρώσουμε μια κουβέντα μπροστά στο μαγαζί σου στον Κεντρικό δρόμο.

Δεν πιστεύω να το βάλεις στα πόδια όπως έκανες και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αλλά έχουμε και εκείνο το κουβαρντόπαιδο ο Δήμαρχός μας δεν μπορούσε να δώσει και εκείνος από τα παραστατικά που παίρνει από το Δήμο 1.800 ευρώ για να πάρει δύο HEMOCUE τα οποία μπορούν να μετράνε οι εφημερεύοντες γιατροί τον αιματοκρίτη, τα οποία είναι απόλυτα αξιόπιστα και τα έχουν και οι μονάδες αιμοδοσίας και σου παίρνουν αίμα πρώτα με αυτά, που το αποτέλεσμα βγαίνει σε μισό λεπτό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν δεν έχεις αναιμία, για να σου πάρουν αίμα.

Το 2024 τα Κέντρα Υγείας θα τα έχουν στα χέρια τους με εμάς, αφού το κουβαρντόπαιδο ο «Δήμαρχος» το έχει ρίξει στα λούσα της ματαιοδοξίας του .

Αστακός 13/7/2022

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad