Η Επιτροπή Αγώνα κυκλοφορεί δύο έντυπα προς ενημέρωση των κατοίκων, ετεροδημοτών και επισκεπτών του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


30 Ιουλίου 2022

Η Επιτροπή Αγώνα κυκλοφορεί δύο έντυπα προς ενημέρωση των κατοίκων, ετεροδημοτών και επισκεπτών του Δήμου Ξηρομέρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αγώνα, στα πλαίσια ενημέρωσης των κατοίκων, των ετεροδημοτών και των επισκεπτών του Δήμου Ξηρομέρου, κυκλοφορεί δύο έντυπα προς ενημέρωση τους, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα διακινηθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου χέρι με χέρι.

Το αίτημα λογικής και δικαιοσύνης, το οποίο εξ αρχής ξεκάθαρα και με σαφήνεια τέθηκε, για εξαίρεση της παράκτιας ζώνης Αστακού – Μύτικα και Καλάμου, από την ίδρυση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ), όπως ακριβώς ήταν και η ομόφωνη απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, είναι γνωστό σε όλους και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με προσκλητήριο συμμετοχής προς ΟΛΟΥΣ, να πιέσουμε την Κυβέρνηση, τους βουλευτές και τα 3 κόμματα που προωθούν (ΝΔ) ή δεν αντιτίθενται (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) αυτό το σχεδιασμό, να σταματήσουν την συγκεκριμένη ΠΟΑΥ. Κανένας δεν περισσεύει. Η Επιτροπή Αγώνα από την αρχή της και πάντα είναι ανοικτή για όποιον θέλει να συμμετέχει.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με την ηλεκτρονική μορφή των ενημερωτικών φυλλαδίων:
https://drive.google.com/file/d/10mTU6gr_fQO1xH3caUCQm_QExchxEQs1/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1KbPililJFIWKKf7FJ1YDrGT43gSPelAX/view?usp=sharing
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad