Πανελλήνια επιτυχία για τον Κένταυρο Αστακού - Ασημένια πανελληνιονίκης η Παπαζώη Δέσποινα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουλίου 2022

Πανελλήνια επιτυχία για τον Κένταυρο Αστακού - Ασημένια πανελληνιονίκης η Παπαζώη Δέσποινα


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!

Ασημένια πανελληνιονίκης στέφθηκε η Αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ εφήβων- νεανίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα την 2/3 Ιουλίου 2022.

Η Δέσποινα έφτασε ένα βήμα πριν την ένταξή της στην εθνική ομάδα αντιμετωπίζοντας στον τελικό την πρωταθλήτρια Ευρώπης, γνωρίζοντας την ήττα μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Ταυτόχρονα η αθλήτρια αύξησε με την επιτυχία της και το ποσοστό μοριοδότησης για την εισαγωγή της στα πανεπιστήμια της χώρας.

Οριακές ήττες γνώρισαν μετά από δυνατούς αγώνες οι ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

Το δικό του ξεχωριστό αθλητικό αποτύπωμα στο πανελλήνιο άφησε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ την αγωνιστική περίοδο που εκπνέει, σε ένα μαχητικό ολυμπιακό άθλημα με ιδιαίτερο ανταγωνισμό αφού οι αθλητές του κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, κάνοντας την πόλη γνωστή στο πανελλήνιο.

Επόμενη δράση για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ το 8ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2022. H μεγάλη αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 17-22 Ιουλίου 2022 και όπως κάθε χρόνο αναμένεται και φέτος μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες, για την συμμετοχή τους και την αδιάκοπη προσπάθεια τους.

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad