Επίσκεψη του Κώστα Καραγκούνη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


17 Ιουλίου 2022

Επίσκεψη του Κώστα Καραγκούνη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα 14/07/2022

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Καραγκούνης. Συναντήθηκε και συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Μεσολογγίου κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο όσο και με το προσωπικό και η ατζέντα αφορούσε πολλά και σημαντικά προβλήματα και ανάγκες αυτής της υγειονομικής μονάδας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η κάλυψη της θέσης του οδοντιάτρου με έναν επικουρικό ιατρό καθότι στο Κ.Υ. υπάρχει ένα σύγχρονο από θέμα εξοπλισμού καθώς και από θέμα εγκαταστάσεων οδοντιατρικό ιατρείο και μένει αδρανές λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας. Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι άλλο ένα φλέγον ζήτημα του Κ.Υ. είναι η επέκταση αυτού σε παραπλήσιο όροφο του ίδιου κτιρίου της Μονάδας, ώστε να αντιμετωπισθεί η στενότητα χώρου και να δημιουργηθεί Μικροβιολογικό Εργαστήριο και χώρος Επειγόντων περιστατικών καθώς και η ανανέωση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του Κ.Υ. που είναι αρκετά παλαιός και χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Τέθηκε το ζήτημα της προμήθειας απινιδωτή αλλά και συστήματος ασφαλείας.

Τέλος ο Διευθυντής του Κ.Υ. πρότεινε στον βουλευτή το θέμα της δημιουργίας θέσεων Αγροτικών ιατρών για την εκπλήρωση Υπηρεσίας Υπαίθρου καθώς επίσης και την ενίσχυση σε διοικητικό προσωπικό και σε προσωπικό καθαριότητας.

Ο κ. Καραγκούνης με την σειρά του μετέφερε τα ανωτέρω προβλήματα του Κ.Υ. Μεσολογγίου τηλεφωνικά στον κ. Καρβέλη με την παράκληση της άμεσης υλοποίησης της κάλυψης της θέσης οδοντιάτρου με επικουρικό ιατρό για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ.

Από την πλευρά του ο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε και διαβεβαίωσε τον βουλευτή τον ότι θα κινηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη της θέσης του οδοντιάτρου και θα συζητήσουν για το θέμα της ανανέωσης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του Κ.Υ.

Ήδη έχει εγκριθεί η πίστωση για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για το οφθαλμολογικό τμήμα. Και βέβαια θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον κύριο Παπαδόπουλο για τα λοιπά ζητήματα και προβλήματα του Κέντρου ΥγείαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad