Κοινότητα Μύτικα: Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουλίου 2022

Κοινότητα Μύτικα: Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο


Κοινότητα Μύτικα: Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1-5-2022 έως 31-10-2022.

Αγαπητοί συμπολίτες, παρατηρείται το φαινόμενο αρκετά ιδιωτικά οικόπεδα εντός του οικισμού του Μύτικα να είναι ακαθάριστα από χόρτα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών και των νομέων ο καθαρισμός τους, βάση της αντιπυρικής διάταξης 20/2022, κατά την αντιπυρική περίοδο, η οποία διαρκεί από την 1η Μαΐου 2022 μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2022.

Θερμή παράκληση να προχωρήσουν σε άμεσο καθαρισμό τους, γιατί το κακό μία φορά γίνεται και μας αφορά όλους.

Ο Δήμος Ξηρομέρου, με τα μεγάλα γεωγραφικά του όρια και τους πολλούς κοινόχρηστους χώρους του, με τα διαθέσιμα μέσα που διαθέτει, έχει καταβάλει και συνεχίζει να καταβάλλει μία μεγάλη προσπάθεια για να είναι καθαρισμένοι οι κοινόχρηστοι χώροι από τα χόρτα.

Με την σειρά σας, βοηθήστε και εσείς όλοι οι ιδιοκτήτες και νομείς των οικοπέδων, να είναι ο οικισμός καθαρός από χόρτα. Κάποιοι που είναι γείτονες, ειδοποιήστε ή ακόμα και οχλήστε τους ιδιοκτήτες γείτονες σας να προχωρήσουν σε καθαρισμό.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και για την βοήθεια σας, που είμαστε σίγουροι ότι θα την έχουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΡΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad