Τη Κυριακή 28 Αυγούστου ο 1ος διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Αυγούστου 2022

Τη Κυριακή 28 Αυγούστου ο 1ος διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα»


Αστακός, 26/8/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, με ώρα έναρξης στις 09:30 π.μ., θα λάβει χώρα η διοργάνωση του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα», με συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου και της Οργανωτικής Επιτροπής αποτελούμενης από εθελοντές.

Η διαδρομή: 1587 μέτρα.
Αφετηρία: Μύλος Κάστρο Καλάμου Λευκάδας (Μπένελόρδου)
Συντεταγμένες αφετηρίας: X: 1234300.70 Υ: 4282493.28
Τερματισμός: Φάρος Μύτικα.
Συντεταγμένες τερματισμού: X: 1233973.48 Υ: 4283890.35

Στα e-mails των 43 συμμετεχόντων, που έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα, στάλθηκαν οι παρακάτω οδηγίες:


Αγαπητοί συμμετέχοντες στον 1ο κολυμβητικό διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα»., σας στέλνουμε οδηγίες προς διευκόλυνση σας που αφορούν την διοργάνωση:

1. Οι συμμετέχοντες στις 8:50 π.μ. πρέπει να βρίσκονται στο Φάρο του Μύτικα, όπου θα συμπληρώσουν στην Γραμματεία και χειρόγραφα την υπεύθυνη δήλωση και θα πάρουν τον αριθμό τους, που θα γραφεί πάνω τους με ανεξίτηλο μαρκαδόρο (καλό είναι να τον θυμούνται κιόλας). Η υπεύθυνη δήλωση επισυνάπτεται, να την φέρετε αν θέλετε από πριν συμπληρωμένη.

https://drive.google.com/file/d/18E4I3FFszshjFFncrH7B4xIAUflLgAVR/view?usp=sharing

2. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να είναι καλά προπονημένοι στη κολύμβηση, να έχουν τρέξει σε μεγάλες αποστάσεις στη θάλασσα πρόσφατα, να έχουν κολυμβητική εμπειρία από κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων. Αν δεν συντρέχουν τα παραπάνω, καλό θα είναι να μην συμμετέχουν, γιατί θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον αγώνα. Θα πρέπει να διαθέτουν γυαλάκια κολύμβησης, σκουφάκι και απαραίτητα μπούι (μικρό σωστικό μέσο δεμένο με κορδονάκι από την μέση τους, μπορεί να είναι και μία μικρή μπάλα).

3. Κατόπιν στις 09:10 και 50 μέτρα δίπλα από το Φάρο, στη σκαλωσιά του Γαλάτη θα επιβιβαστούν σε ταχύπλοα που σε 5 λεπτά θα τους μεταφέρουν απέναντι στο νησί Κάλαμο στον Μύλο, που είναι η αφετηρία του αγώνα.

4. Εκεί σε 3 ξεχωριστές μεγάλες σακούλες θα τοποθετηθούν αντίστοιχα τα παπούτσια τους, τα ρούχα τους και τυχόν άλλα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία η οργανωτική επιτροπή θα τα μεταφέρει στον τερματισμό για να τα πάρουν πίσω.

5. Ξεκινώντας το κολύμπι από τον Μύλο προς τον Φάρο, θα κολυμπήσουν ευθεία και θα υπάρχουν δύο σημαδούρες μεσοπελαγίς που θα σηματοδοτούν την ευθεία της διαδρομής. Θα υπάρχουν δίπλα τους συνοδευτικά καγιάκ και μικρές βάρκες. Επίσης θα υπάρχει παρουσία ναυγοσώστη και στη στεριά ασθενοφόρο στη σκαλωσιά του Γαλάτη. Το Κέντρο Υγείας Μύτικα επίσης, την Κυριακή 28 Αυγούστου εφημερεύει.

6. Ο αγώνας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ξεκινά 09:30 π.μ. Ο τερματισμός θα γίνεται με το ακούμπημα του χεριού σας στο Φάρο, ώστε να πατιέται το χρονόμετρο και κατόπιν αμέσως θα λέτε στη Γραμματεία τον αριθμό σας ή το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να καταγράφονται στη λίστα με τη σειρά τερματισμού.

7. Ακολουθούν οι απονομές.

Αυτά και σας περιμένουμε την Κυριακή 28 Αυγούστου στον όμορφο Μύτικα Αιτ/νίας.

Για ότι θέλετε επιπλέον να ρωτήσετε, επικοινωνείτε στο 6972815949.


Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad