Με επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Αυγούστου 2022

Με επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς»


Με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη χρόνια διεξήχθη ο Λαϊκος αγώνας δρόμου στον Αστακό με δυο διαδρομές των 1000 μέτρων για μικρές ηλικίες και των 5000 για μεγαλύτερες ηλικίες. Έλαβαν μέρος περίπου περί τα διακόσια άτομα όλων των ηλικιών και όλων των βαθμίδων.

Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν και η συμμετοχή δυο γυναικών από την Ιταλία, μάλιστα η μία εξ αυτών με ειδικά μπαστούνια υποστήριξης κάτι που συγκίνησε άπαντες όσους παρευρέθηκαν και φυσικά κέρδισε τον θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Μετά το τέλος και του τελευταίου αθλητή και πριν τις απονομές των επάθλων στους νικητές υπήρξαν ειδικές βραβεύσεις (τιμητικές διακρίσεις) από τον Δήμο Ξηρομέρου σε τρία πρόσωπα. Στον Φώτη Καϋμενακη, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας πάλης για την πολύ μεγάλη προσφορά και βοήθεια προς τον Δήμο Ξηρομέρου αλλά και στον συγκεκριμένο αγώνα που ήταν αφιερωμένος στον Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά, στην αθλήτρια Ευτυχία Ζαρκαδούλα με κορυφαίο τίτλο Ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες Ελλάδας Κύπρου, επιτυχία που τις έδινε το δικαίωμα να ενταχθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ, στον Λεωνίδα Παπαρίζο, εμπνευστή και διοργανωτή των δύο πρώτων Αγώνων δρόμου που διεξήχθησαν στον Αστακό.

Ακολούθησαν οι τελετές απονομών στους νικητές των 1000 και 5000 μέτρων στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Πρώτος νικητής στους άντρες ο Θανάσης Ζυγούρης ο οποίος τυγχάνει να είναι και χρυσός βαλκανιονίκης στην κατηγορία του.


Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad