Αθλητική Ένωση Αλυζίας: Μεγάλο γλέντι στον Μύτικα Αιτ/νίας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


10 Αυγούστου 2022

Αθλητική Ένωση Αλυζίας: Μεγάλο γλέντι στον Μύτικα Αιτ/νίας!


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!

Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού, με ένα πολύ γνωστό όνομα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, τον Ηλία Βρεττό, να δώσουμε για μία ημέρα την ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας γιατί πραγματικά με αυτό που ζούμε 2 χρόνια με τον covid αποξενωθήκαμε, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.

Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας και να καλύψουμε, αν όχι όλα τα έξοδα της ερχόμενης αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Στο τέλος θα γίνει οικονομικός απολογισμός για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί να ενημερωθεί και το κάθε μέλος και φίλος της ομάδας από τον ταμία του Σωματείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου και τις τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους.

Το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad