Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει τους επαγγελματίες τουρισμού για την δυνατότητα απόκτησης σήματος "Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Αυγούστου 2022

Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει τους επαγγελματίες τουρισμού για την δυνατότητα απόκτησης σήματος "Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού στα όρια του Δήμου, ξενοδοχεία, καταλύματα και χώρους εστίασης, ότι στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων που αποσκοπούν στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Π.Δ.Ε) και ιδιαίτερα στον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στους επισκέπτες στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, ότι έχουν την δυνατότητα με βάση σχετική πρόσκληση της Π.Δ.Ε, απόκτησης σήματος "Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ".

Η ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό και δραστηριοποιούνται στην Π.Δ.Ε καθώς και σε παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που έχουν ως τόπο προέλευσης την Π.Δ.Ε.

Το σήμα χορηγείται δωρεάν με τη συμπλήρωση της συνημμένης "Αίτησης για χορήγηση σήματος Ελληνικού Παραδοσιακού Πρωινού ΠΔΕ και με βάση τις οδηγίες που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο "Εγχειρίδιο για χορήγηση σήματος του Ελληνικού Παραδοσιακού Πρωινού ΠΔΕ".

Η αποστολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 31-8-2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@olympianbreakfast.gr

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad