Ν.Παπαναστάσης: Όλες οι κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


28 Αυγούστου 2022

Ν.Παπαναστάσης: Όλες οι κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Όλες οι κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων

Στην κυνική ομολογία του νέου διοικητή της ΕΥΠ ότι «κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις» αναφέρθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας σήμερα στην «Φωνή της Ελλάδας».

Υπογράμμισε πως σε αυτό το νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει κάτι τέτοιο, έχουν συμβάλει οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως προσώπων.

Ο Ν. Παπαναστάσης επανέλαβε ότι το ΚΚΕ είναι σύμφωνο με την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, χωρίς να τρέφει ελπίδες ότι θα ρίξει άπλετο φως. Ανέφερε πως η Εξεταστική θα πρέπει να ασχοληθεί με τις υποκλοπές - παρακολουθήσεις του Ν. Ανδρουλακη, δημοσιογράφων και του τηλεφωνικού κέντρου της ΚΕ του ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως η πρόταση της ΝΔ ρίχνει την «μπάλα στην κερκίδα».

Αναφέρθηκε επίσης στην ακρίβεια, τονίζοντας πως οι επιδοτήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα προέρχονται από χρήματα των εργαζομένων, τα οποία καταλήγουν στα ταμεία των ενεργειακών ομίλων.

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad