Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών σε όσους συμμετείχαν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαιμάχων Ξηρομέρου-Παναιτωλικού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών σε όσους συμμετείχαν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαιμάχων Ξηρομέρου-Παναιτωλικού


Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών σε όσους συμμετείχαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαιμάχων Ξηρομέρου-Παναιτωλικού.

Κλείνοντας δυο 24ωρα από το τέλος του Φιλικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα Παλαιμάχων Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου και των Παλαιμάχων της ομάδας του Παναιτωλικού, ένας αγώνας που στην αρχή παρά την προβολή που δόθηκε, δεν προμηνύονταν ότι οι κάτοικοι (κυρίως του Αστακού) έδειχναν σοβαρό ενδιαφέρον, εν τούτοις τελικά την ώρα του αγώνα, ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός προσήλθε στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει. Εξάλλου η ομάδα των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού, δεν αποτελούνταν από παλαίμαχους ενός χωριού της Αιτωλ/νιας αλλά της ιστορικής ομάδας του Αγρινίου με τα δεκάδες τρανταχτά ονόματα που έχει αναδείξει και την πολύχρονη πορεία της στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, επομένως ηταν "κράχτης" για πολλούς, ούτος ώστε να κάνουν την βόλτα στο γήπεδο (δεν αναφέρομαι ότι προσήλθαν να δουν την ομάδα των παλαιμάχων Ξηρομέρου για λόγους που δεν ευνοεί το πνεύμα του κειμένου).

Μετά δε και την μεγάλη απήχηση που είχε σχεδόν σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο της Αιτωλοακαρνανίας, Καρπενήσι και Λευκάδα, οφείλω να αναφερθώ σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΑΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ και ένας εκ των δυο συνδιοργανωτών μαζί με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΧΑΙΡΑΣ στο εξής:

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

1. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , η οποία απεδέχθη το κοινό αίτημα των δυο (προαναφερθέντων) Συλλόγων. Μεγάλη τιμή όλων όσων αγωνίστηκαν απέναντι σε αυτά τα ονόματα.

2. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μαχαιράς) και φυσικά κατ' επέκταση σε όλο το Δ.Σ. και στον Πρόεδρο Γρηγόρη Τσίτζο.

3. ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ για την οικονομική προσφορά του για την κατασκευή των εξαιρετικών εμφανίσεων, τις οποίες όλοι οι ποδοσφαιριστές κράτησαν σαν ενθύμιο (πιθανόν η ηλικία τους να μην τους επιτρέψει ξανά να αγωνιστούν). Αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι χωρίς την χορηγία του Κ.Παπαγιαννόπουλου η παρουσία της ομάδας θα ήταν δειγματολόγιο καταστημάτων χρωμάτων ελαιοχρωματιστών.

4. ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ AVRAMAR χωρίς την συμβολή της και την βοήθεια της δεν υπήρχαν τα αναμνηστικά έπαθλα, τα μετάλλια και γενικά θα γινόμασταν κατά το δη λεγόμενο ΡΕΖΙΛΙ.

Σημ. Και οι δυο προαναφερθέντες χορηγοί ήταν και την περσυνή χρονιά στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καρασεβδά, δυο από τους πέντε μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης (φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται στους πέντε ο κ.Απόστολος Πανταζής διότι εδώ ξεπερνάει κάθε όριο η χορηγία του).

5. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ για την άμεση ανταπόκριση να εγκρίνει ιατρικό προσωπικό για τις ανάγκες του αγώνα (και δη σε τέτοιο αγώνα και με τέτοιες ηλικίες). Χρέη γιατρού του αγώνα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης

6. ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΌ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΙΚΟ ΧΟΛΗ. Για μια ακόμη φορά αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μας καλύψει τον αγώνα (όπως και στην περσυνή χρονιά στα αποκαλυπτήρια) χωρίς καμιά απαίτηση και χωρίς καμιά αντίρρηση. Επιφυλασσόμαστε δεν ξεχνάμε.

7. Την πολύ φιλόξενη και πάντα κοντά στον Σύλλογο Αστακιωτών ιστοσελίδα Xiromero News και τον φίλο Γάκια Τσέλιο. Ευχαριστούμε θερμά.

8. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ για όλες τις παραχωρήσεις για το αθλητικό κομμάτι.

9. ΤΑ SUPER MARKET Ελληνικά Μάρκετ,  Κατσάνος και Λάζαρος Καλαντζής για τις προσφορές τους.

10. ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΜΑΣ ΚΑΡΕΛΑΚΗ Γιώργο έστω και με τις αδυναμίες που έδειξε στο κοουτσάρισα να κουμαντάρει 65αρηδες.

11. ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και φυσικά την Γιώτα, πρωτόγνωρη εμφάνιση γυναικάς διαιτητή στον Αστακό που μας έκανε την τιμή να φορέσει την στολή και να σφυρίξει ένα ημίχρονο.

12. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και τον πρόεδρο του ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ (έκανε και επανεμφάνιση στα γήπεδα μετά από 40 χρόνια) για την προσφορά του στο τραπέζι που κάναμε στην ομάδα του Παναιτωλικού. Και επειδή είχα προβλέψει ότι ήταν έτοιμα τα σχόλια (πάντα αρνητικά) δεν προσεκλήθησαν οι χορηγοί, επομένως δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο. Το τραπέζι που στήθηκε ήταν αποκλειστικά και μόνο για την ομάδα του Παναιτωλικού και των διαιτητών μαζί με έξι προσθήκες από την πλευρά μας (σύλλογος αστακιωτών, σύλλογος μάχαιρας, πρόεδρος ΟΠΣΥΞ, και δυο εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών).

Εν κατακλείδι γκρίνια και κακομοιριά εδώ δεν χωράει

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Τους ευχαριστώ εκ μέρους των (όποιων) ιστοσελίδων, όσες φιλοξενούσαν τα σχόλια τους (διότι τους έδιναν αβάντα να διαβάζουν το site) και εκ μέρους όσων αγωνίστηκαν διότι μας προβάλλατε παντού (ακόμη και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση).

Τρεις μέρες μετά τον αγώνα και δυο πριν (διότι υπήρξαν και κάποιοι ξενέρωτοι που έγραφαν αν όσοι θα αγωνιστούν έχουν παίξει μπάλα ή τι σόι παλαίμαχοι είναι αυτοί και πολλά αλλά) παραμένει το θέμα στην επικαιρότητα από τρεις ή τέσσερις αγνώμονες και καρεκλάκηδες (αναφέρομαι πάντα στους ανωνύμους στα blog). Σας εκλιπαρούμε με πολύ μεγάλη στοργή, συνεχίστε να γράφετε, αλλά επώνυμα και όχι ανώνυμα διότι δεν έχετε αυτά που πρέπει να έχετε να μιλήσετε ανοιχτά, κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και χυδαιολογείτε.. Σας αφήνουμε στην περιφρόνηση.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

(μην βιαστείτε να σχολιάσετε διότι ακολουθεί σε λίγες ήμερες ένα προσωπικό σχόλιο για όσα συνέβησαν, εκεί θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε πολλά).

Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad