Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά στη ΒΕΛΑ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Αυγούστου 2022

Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά στη ΒΕΛΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη περιοχή ΒΕΛΑ.

Παρόν, πρώτη έτρεξε με άμεση παρέμβαση η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου με τον Αντιδήμαρχο Πάνο Παληογιάννη και η πολύ επικίνδυνη φωτιά ελέγχθηκε άμεσα.

Η Πυροσβεστική Μεσολογγίου, που και αυτή προσήλθε γρήγορα, βοήθησε στην οριστική της κατάσβεση και ξεκίνησε επί τόπου ανακρίσεις, για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς. Με βάση την επιτόπου έρευνα, προέκυψε ότι υπήρξε ανθρώπινο λάθος και θα ακολουθήσουν τα περαιτέρω στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Μεσολόγγι.

Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες. Προσοχή δεν επιτρέπεται άναμμα φωτιών αυτή την εποχή.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά. Σήμερα αυτό έγινε από συμπατριώτισσα μας, την οποία και ευχαριστούμε πολύ και έτσι μπορέσαμε να ελέγξουμε άμεσα την φωτιά.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad