Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της πρόσβασης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Αυγούστου 2022

Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της πρόσβασης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

9 Αυγούστου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της πρόσβασης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου

Για την πρόοδο των εργασιών που βελτιώνουν την οδική πρόσβαση στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου ενημερώθηκε σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Κιτσοπάνο.

«Η βελτίωση της πρόσβασης σε ένα τόσο ιστορικό μοναστήρι θα βοηθήσει όχι μόνο τους προσκυνητές και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν της περιοχή. Πλησιάζει και η γιορτή της Παναγίας και όλοι μας θα θέλαμε να είναι ο δρόμος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με διαρκή ομαδική προσπάθεια βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, ο οποίος είχε μακρά συζήτηση με μοναχές της μονής, τον Πρόεδρο Φυτειών Γιάννη Φλωρόπουλο καθώς και με τον εκπαιδευτικό Φώτη Σκληρό, που ήταν παρών στην επίσκεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad