Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα οδών εντός σχεδίου πόλεως Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Σεπτεμβρίου 2022

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα οδών εντός σχεδίου πόλεως Αστακού


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 

ΑΠΟΦΑΣΗ 
137/2022 
Ο Δήμαρχος

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν. 3852/2010 « Περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου» 
2. Τις διατάξεις του άρθρου 75παρ.γ.περ.4&5 του ν.3463/2006 
3. Τις διατάξεις του άρθρου 94 παρ.2 του ν.3852/2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» 
4. Τις διατάξεις των άρθρων 79 και 82 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ Α’ 114). 
5. Τις διατάξεις του Ν.2696/23.03.99 “περί κυρώσεως του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας” όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμεραμε τον Ν.3542/2007. 
6. Την αριθ. πρωτ. 6931/26.07.2022 (ΑΔΑΜ: 22SYMV011002135) Σύμβαση Κατασκευής Έργου 
7. Το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εργασιών 
8. Την αναγκαιότητα για την ομαλή, ακώλυτη και ασφαλή πραγματοποίηση των εργασιών, και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την αντιμετώπιση και πρόληψη πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 
9. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται κυκλοφοριακή δυσχέρεια καθότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικό δρομολόγιο. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα οδών εντός σχεδίου πόλης Αστακού ως κάτωθι: 

1. επί της οδού Αγρινίου από το ύψος της αερογέφυρας μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και 
2. επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Βασιλέως Γεωργίου (πάρκο) έως την οδό Μπουμπουλίνας (νηπιαγωγείο) 

για χρονικό διάστημα από 30.09.2022 έως 04.10.2022 στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στο Δήμο Ξηρομέρου».

Η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή οδού για όλη τη διάρκεια των εργασιών. 

Για την ισχύ της παρούσας απαιτείται η τοποθέτηση σχετικών πινακίδων σήμανσης με μέριμνα του αναδόχου του έργου, ο οποίος υποχρεούται, καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


1 σχόλιο:

 1. Με την συμπλήρωση τριών ετών δημοτικής θητείας το έργο της δημοτικής αρχής είναι θετικό όπως και το ήθος της πολιτικής-πολιτικό ήθος που εκφράζεται
  απο τον δήμαρχο του δήμου μας κον Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, είναι συμβατό με τα ήθη της κοινωνίας του δήμου μας.
  Προφανώς και λόγω των αντικειμενικών γενικότερα οικονομικών συνθηκών, δέν μπορούσαν να γίνουν όλα τα τεχνικά έργα υποδομής που απαιτουνται για την βελτιωση της καθημερινότητας των δημοτών του δήμου μας.
  Μετά ομως και την κατασκευή σημαντικών τεχνικών έργων και άλλα τεχνικα εργα που βρίσκονται σε εξέλιξη κατασκευής, όπως και τεχνικά έργα που βρίσκονται υπο μελέτη,
  το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2023 θα πρέπει να περιλαμβανει κυρίως τεχνικα έργα που να καλυπτουν τις βασικές ανάγκες και ελλειψεις των κοινοτήτων και με βάση τις προτάσεις των κοινοτήτων του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad