Ευχές προς τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστίνα Τάπραντζη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχές προς τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστίνα Τάπραντζη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου ανοίγουν σήμερα Δευτέρα για τις μαθήτριες και τους μαθητές και εύχομαι σε όλη την σχολική κοινότητα καλή αρχή.

Ως δημοτική αρχή και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας, έχουμε κάνει ότι απαιτείται για να είναι οι σχολικές μας μονάδες πανέτοιμες να υποδεχθούν το μέλλον του Δήμου μας.

Φέτος έχουμε και το Γυμνάσιο Αστακού, το οποίο έχει δεχθεί το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, με χρηματοδότηση 566.680 € από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Δυτική Ελλάδα 2014-2020" (περιλαμβάνει και το Δημοτικό Σχολείο Αστακού). Από την παρούσα δημοτική αρχή, το έργο εντάχθηκε, δημοπρατήθηκε, εκτελέστηκε και έγκαιρα παραδίνεται στη σχολική κοινότητα για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Καλή σχολική χρονιά προς όλους και θα είμαστε πάντα δίπλα να βοηθούμε όπου απαιτείται, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για την Παιδεία και την Μόρφωση των παιδιών μας.

Καλή αρχή να έχετε παιδιά μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ - ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad