Έναρξη μαθημάτων και εγγραφών Φιλαρμονικής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη μαθημάτων και εγγραφών Φιλαρμονικής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


Έναρξη μαθημάτων και εγγραφών Φιλαρμονικής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (Βόνιτσα-Πάλαιρο- Κατούνα)

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης και εμπλουτισμού των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου, ανακοινώνει την επανέναρξη των μαθημάτων εκμάθησης οργάνων της δημοτικής φιλαρμονικής.

Με δεδομένο, ότι η μουσική διαπλάθει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των ατόμων, κύριο μέλημα της φιλαρμονικής είναι να δώσει στα παιδιά την ώθηση για την ομαλότερη ένταξη τους στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Τα παιδιά που ανήκουν στο σύνολο της φιλαρμονικής διδάσκονται πως η μουσική αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντοχή. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην καλύτερη ψυχική υγεία και την καταπολέμηση του άγχους.

Η Φιλαρμονική του Δήμου μας προβαίνει σε ένα ακόμη άνοιγμα στην κοινωνία και καλεί τους ενήλικες φίλους της μουσικής να την στελεχώσουν. Από φέτος θα δημιουργηθούν και τμήματα ενηλίκων.

Από την Δημοτική Φιλαρμονική Ακτίου - Βόνιτσας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές μαθητών καθώς και τα μαθήματα για τις σχολές πνευστών και κρουστών οργάνων για το σχολικό έτος 2022-2023 αρχίζουν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 για το παράρτημα της Βόνιτσας και της Παλαίρου. Για το παράρτημα της Μεδεώνος (Κατούνα και Αετό) την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Στις σχολές των πνευστών και κρουστών οργάνων, μπορούν να γράφονται αγόρια και κορίτσια, από την ηλικία των 9 ετών (μαθητές Γ ΄ τάξης Δημοτικού σχολείου). Από φέτος θα λειτουργήσουν και τμήματα ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το παράρτημα της Βόνιτσας και της Παλαίρου μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Φιλαρμονικής στην Βόνιτσα κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 5.00 μέχρι και 8.00 μ. μ και στα τηλέφωνα 6972773160 (τηλ. Αρχιμουσικού κ. Μήτσουρα Αθανασίου) και 2643022232.

Για το παράρτημα της Φιλαρμονικής Μεδεώνος που διαθέτει τμήμα σε Κατούνα και Αετό τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και οι νέες εγγραφές μπορεί να γίνουν από σήμερα στο τηλέφωνο 26430 22232.

Οι παλαιότεροι μαθητές για την έναρξη των μαθημάτων θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τον μαέστρο που θα αναλάβει τα μαθήματα εκπαίδευσης οργάνων.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad