Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στις Φυτείες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Οκτωβρίου 2022

Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στις Φυτείες


Φυτείες 25/10/2022
Αριθ. Πρωτ.: 11327
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 11327
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ/
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ &
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Δ.Ε. ΦΥΤΕΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 1940

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, Νομικών Προσώπων Δημοσίου από 8ης πρωινής της 26ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2022.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, ΝΠΔΔ, Τραπεζών , οδών & πλατειών της Δ.Ε. Φυτειών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2022.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

  • Ώρα 07:00 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες στις Εκκλησίες της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών και Κοινότητας Παπαδάτου.
  • Ώρα 08:55 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φυτειών & στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου – Παπαδάτου- Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας (Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φυτειών).
  • Ώρα 09:30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία των Ηρώων. Μετά την κατάθεση στεφάνων θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.
  • Ώρα 10:20 π.μ.: Παρέλαση μαθητών (διαδρομή από Δημαρχείο έως πλάτανο στον επαρχιακό δρόμο). Η εξέδρα των επισήμων θα βρίσκεται στο πεζόδρομο μπροστά στο Ταχυδρομείο.

Τελετάρχης ορίζεται ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ φυσικής αγωγής του
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ κ. ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

O Αντιδήμαρχος
Γερόλυμος Φ. ΣωτήριοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad