Βελτίωση του οδικού άξονα Κατούνα - Λουτράκι με εργασίες ύψους 3,55 εκ ευρώ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Οκτωβρίου 2022

Βελτίωση του οδικού άξονα Κατούνα - Λουτράκι με εργασίες ύψους 3,55 εκ ευρώ
Στη βελτίωση του δρόμου Κατούνα - Λουτράκι, του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για δρόμο με πολλά προβλήματα φθοράς στο κατάστρωμά του που χρήζουν αποκατάστασης, καθώς δέχεται σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο. Εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου, τη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, αλλά και όσων θέλουν να κινηθούν προς το Λουτράκι, την Βόνιτσα, την Λευκάδα. Ο δρόμος ξεκινάει από το όριο σχεδίου πόλης του οικισμού Κατούνας και τελειώνει στην συμβολή του με την ευρεία παράκαμψη Αμφιλοχίας. Η βελτίωσή του θα αυξήσει τον κυκλοφοριακό φόρτο, και θα αποτελέσει εναλλακτική λύση στο οξύ πρόβλημα της διέλευσης μέσα από την Αμφιλοχία κατά τις ημέρες αιχμής. Παράλληλα με την κατασκευή του δρόμου θα γίνει και αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 3,55 εκατ ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad