Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην εσωτερική διάρθρωση του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


12 Οκτωβρίου 2022

Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην εσωτερική διάρθρωση του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου


Ημερομηνία 12-10-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΓΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε του πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι συστάθηκε από 3 Οκτωβρίου 2022 και έχει τεθεί σε λειτουργία, το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην εσωτερική διάρθρωση του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, το οποίο θα χειρίζεται υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των πολιτών με το Γραφείο είναι τα ακόλουθα: 2641026726 (Προϊσταμένης) και 2641030183 (Αξιωματικού Υπηρεσίας).

Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι: Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, Μοιράρχου Τόντου Σπυρίδωνα, Αγρίνιο Αιτ/νίας, Τ.Κ.: 30131 και η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: gaev.atagriniou@astynomia.gr.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad