Φωτιά στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


17 Οκτωβρίου 2022

Φωτιά στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου


Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Αμφιλοχίας, σε φωτιά στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 16.10.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.

Παρόν η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου και η Πυροσβεστική Αμφιλοχίας, με το μόνιμο κλιμάκιο που κάνει βάρδια στις Φυτείες από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου, όπως προβλέπει ο φετινός σχεδιασμός.

Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες. Θυμίζουμε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ άναμμα φωτιών για κάψιμο κλαδιών, χόρτων, σκουπιδιών ή οτιδήποτε άλλο ως 31 Οκτωβρίου που είναι η αντιπυρική περίοδος.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά. Η Πυροσβεστική Αμφιλοχίας διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad