Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

10 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Σημεία στα οποία εκτελούνται σημαντικές παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών, συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Γούδα, εντεταλμένο σύμβουλο, βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Μαυρομμάτης και Γούδας επισκέφθηκαν τις εργασίες τόσο στο τμήμα Παλιάμπελα-Βόνιτσα όσο και εκείνες που εξελίσσονται στην είσοδο της πόλης της Βόνιτσας, όπου συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργο Αποστολάκη.

«Νιώθουμε την ικανοποίηση και την χαρά όλων όσοι διέρχονται από τα σημεία που έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες που βελτιώνουν την ασφάλεια των δρόμων μας και η δική μας ικανοποίηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Το οδικό μας δίκτυο αποτελεί την ραχοκοκαλιά για σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφέρειά μας και γι’ αυτό αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στο 2022 και είναι πλέον καιρός μετά από χρόνια και χρόνια αδράνειας, η Αιτωλοακαρνανία αλλά και συνολικά η Δυτική Ελλάδα, να αποκτήσουν υποδομές με τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές. Δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά μεθοδικά, στοχευμένα και με πολύ- πολύ δουλειά» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Συνολικά οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις, καθαρισμούς τάφρων, οδοσήμανση και διάφορες άλλες σχετικές εργασίες μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα και σε άλλα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad