Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει στην παγκόσμια φωταγώγηση κτηρίων για τον καρκίνο του μαστού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


20 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει στην παγκόσμια φωταγώγηση κτηρίων για τον καρκίνο του μαστού


Ημερομηνία, 20/10/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου με την συνεργασία της Κοινότητας Αστακού, της Επιτροπής Ισότητας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, συμμετέχει στην παγκόσμια φωταγώγηση κτηρίων, για τον καρκίνο του μαστού.

Συμμετέχουμε στην παγκόσμια φωταγώγηση κτηρίων και στην εκστρατεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. με φωταγώγηση του Δημαρχείου.

Υπενθυμίζοντας στις γυναίκες το σωτήριο μήνυμα της ενημέρωση, πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωση του καρκίνου του μαστού, διαδίδουμε το φετινό μήνυμα της καμπάνιας που αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα, με παγκόσμια απήχηση:

«30 χρόνια δέσμευσης. Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού».

Να είστε όλες εκεί για να διαδώσουμε το μήνυμα!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad