Π.Στάϊκος: Κύριε Μπαρμπαρούση αφήστε τα καμώματα με τον Βιολογικό και τα Σφαγεία, γιατί αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα για να θίγονται με λαϊκίστικο τρόπο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2022

Π.Στάϊκος: Κύριε Μπαρμπαρούση αφήστε τα καμώματα με τον Βιολογικό και τα Σφαγεία, γιατί αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα για να θίγονται με λαϊκίστικο τρόπο
Κύριε Μπαρμπαρούση αφήστε τα καμώματα με τον Βιολογικό και τα Σφαγεία, γιατί αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, για να θίγονται με λαϊκίστικο τρόπο.

Την θέση μου για τον Βιολογικό την διατύπωσα πλήρως και δεν θα γίνω εγώ φορομπήχτης για να το παίξω καλό παιδί!!!!

Όσο για τα σφαγεία είναι έτοιμα με το κλειδί στο χέρι, μέχρι ψυγεία, γραμμές μεταφοράς κρεάτων ηλεκτρικά πριόνια και είναι τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα .

Το να κάναμε ολοκληρωμένο αυτοτελή βιολογικό για τα σφαγεία και μόνο ήταν πολύ μεγάλη σπατάλη χρημάτων, αφού ο προβιολογικός των σφαγείων, ο οποίος είναι απαραίτητος για την διάσπαση του αίματος, διότι αυτό δεν το κάνει ο Βιολογικός των Αστικών λυμάτων, θα στοίχιζε μόνο 200.000 ευρώ και έτσι αποφάσισαν από το Υπουργείο Γεωργίας και οι Ειδικοί Μηχανικοί.

Όπως έγιναν και τα σφαγεία με το κλειδί στο χέρι με Στάικο Δήμαρχο Αστακού, θα λειτουργήσουν σε χρόνο ρεκόρ, όπως και το νερό των Βλυζιανών και τόσα άλλα με Στάικο Δήμαρχο Ξηρομέρου τον Οκτώβριο του 2023.

Αστακός 7/10/2022
Παναγιώτης Στάικος


2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad