Χρήστος Μπόνης: Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης με αντικείμενο την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και την Ελευθερία του Τύπου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


26 Οκτωβρίου 2022

Χρήστος Μπόνης: Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης με αντικείμενο την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και την Ελευθερία του Τύπου


Αναβιώνει φέτος, δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του διοργάνωση, το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης.

Περισσότεροι από 80 δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στην Ενημέρωση, ερευνητές, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών για τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, εκπρόσωποι των Ελληνικών ενώσεων συντακτών και πολιτικοί συμμετέχουν στις εργασίες του 17ου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης.

Αντικείμενο των εργασιών είναι η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου.

Το Συνέδριο διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα και την ΠΟΕΣΥ. Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad