Παρουσίαση βιβλίου του Δ. Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα-Ιανουάριος-Αύγουστος 2015» στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Νοεμβρίου 2022

Παρουσίαση βιβλίου του Δ. Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα-Ιανουάριος-Αύγουστος 2015» στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ


Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα - Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ, 30/11, Τετάρτη 7μ.μ.

Το βιβλίο του Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, πρωην υπουργού και Βουλευτή, Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015» παρουσιάζεται την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 07:00 μμ στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 144 και Εχελιδών 19, Αθήνα. Είσοδος από Πειραιώς.

Ο συγγραφέας αναφέρεται σε αυτό στα συγκλονιστικά ιστορικά γεγονότα, που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα το πρώτο 8μηνο του 2015, όπως αυτός τα βίωσε από θέσεις κορυφαίας πολιτικής και κυβερνητικής ευθύνης. Πως και γιατί αυτά έγιναν, ποιες διεργασίες οδήγησαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στη συνθηκολόγηση με τους δανειστές.

Καταγράφει την πορεία του ελληνικού λαού από την ελπίδα στην ήττα και την απογοήτευση. Αναδεικνύει ότι, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, ένας άλλος δρόμος ήταν εφικτός. Επισημαίνει ότι όσα έγιναν δεν μπορούν να ξεγίνουν, αλλά ότι το παρόν και το μέλλον μπορούν να αλλάξουν, γιατί η ιστορία διαμορφώνεται από τη συνειδητή συλλογική δράση των ανθρώπων.

Συντονιστής: Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Δημοσιογράφος.

Ομιλητές:
Νίκος Χουντής, πρώην ευρωβουλευτής και Υπουργός.
Σοφία Σακοράφα, Βουλευτής, Αντιπρόεδρος της Βουλής.
Λεωνίδας Βατικιώτης, Δημοσιογράφος, οικονομολόγος.
Δημήτρης Σαραφιανός, Δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

Την συζήτηση θα κλείσει με σύντομη παρέμβαση ο συγγραφέας του Βιβλίου.

Αθήνα 28/11/2022Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad