Αστακός: Την Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας "Astakos Olives" επισκέφθηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


23 Νοεμβρίου 2022

Αστακός: Την Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας "Astakos Olives" επισκέφθηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης


Την Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας "Astakos Olives" των Λ.Καλαντζή - Ε.Κακαβά στον Αστακό, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

«Επισκεφθήκαμε την Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας "Astakos Olives" των
Λ.Καλαντζή-Ε.Κακαβά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 

Ενταγμένη στο πρόγραμμα Leader της Αιτωλικής Αναπτυξιακής η επιχείρηση εκσυγχρονίστηκε και αναπτύχθηκε στην επεξεργασία και τυποποίηση ελιάς, παράγοντας πλέον και καινοτόμα προϊόντα ελιάς για εξαγωγές.
 
Είμαστε δίπλα στους μικρούς επαγγελματίες που μένουν στον τόπο τους, αναπτύσσονται και κατακτούν ξένες αγορές. Βασική μας προτεραιότητα η ποσοτική, αλλά και η ποιοτική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και του αγροδιατροφικού κλάδου της Δυτικής Ελλάδας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad