Σάκης Αρναούτογλου: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αυτό το Σαββατοκύριακο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


01 Νοεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αυτό το Σαββατοκύριακο


Το καλοκαίρι έφυγε και ο χειμώνας έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 5-6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά. Μέχρι την Πέμπτη 3/11, ο καιρός θα μείνει στις σταθερές θερμοκρασίες, που θυμίζουν λίγο καλοκαίρι, ωστόσο από την Παρασκευή 4/11 το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει.

Συγκεκριμένα από το μεσημέρι θα ξεκινήσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά. Το Σάββατο 5/11 οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα έρθουν αντιμέτωπες με βροχές, ενώ από το βράδυ οι άνεμοι θα γίνουν νοτιάδες και θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η πτώση θα είναι αισθητή και θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad