Συνάντηση Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Γεωργαντά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Γεωργαντά


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 16/11/2022

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που έχουν προκαλέσει οι αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας με αποτέλεσμα την συνακόλουθη αύξηση των τελών άρδευσης που πλήττουν όλους τους αγρότες. 

Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε την δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σε όλα τα ΤΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας και το ΓΟΕΒ Αχελώου και ζήτησε από τον Υπουργό την παρέμβαση του ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. 

Από την πλευρά του ο κ Γεωργαντάς μετέφερε στον κύριο Καραγκούνη ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνεργασία με τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κύριο Σκρέκα και έχει συνεννοηθεί ώστε το επόμενο διάστημα να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία των δυο Υπουργείων για την ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας των αρδευτικών εγκαταστάσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων. 

Ο κύριος Γεωργαντάς τόνισε ότι στόχος και των δύο Υπουργείων είναι η συμφωνία για αξιοποίηση των δικτύων κατά προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα. 

Ο κύριος Καραγκούνης ευχαρίστησε τον υπουργό αναμένοντας πολύ σύντομα να εξειδικευθούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και οι οποίες θα δώσουν ανάσα στους αγρότες και στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad