Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Χριστούγεννα -μέρες γιορτινές- μέρες χαρμόσυνες, μέρες των μικρών παιδιών που αδημονούν να παραλάβουν το δώρο τους που πατροπαράδοτα έχει καθιερωθεί τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και το δώρο του Αγίου Βασιλείου.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών ευαισθητοποιημένος και ως προς τέτοιες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να μην δώσει το δικό του στίγμα.

Έτσι λοιπόν σε μια υπέροχη λιτή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χωρίς πολλές επισημότητες σε μια αίθουσα του Νηπιαγωγείο του Αστακού, οι μικροί μαθητές παρέλαβαν το Χριστουγεννιάτικο Δώρο τους προσφορά του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών με την ευγενική χορηγία της Εταιρίας παιχνιδιών ΔΕΣΥΛΑΣ.

54 επιτραπέζια παιχνίδια δωρίσαμε στους μικρούς μας φίλους παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν,Π.Δ.Δ. Κώστα Μπαμπούρη, της Προέδρου του Διαμερίσματος Αστακού Αρετής Γριτσίπη και της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου.

Η εντυπωσιακή εικόνα που αντικρίσαμε όλοι στα αθώα βλέμματα όλων των μικρών μαθητών που αδημονούσαν την ώρα που θα το παραλάβουν δεν μπορεί να περιγραφεί.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΑΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ και ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad