Κώστας Γεωργούλας: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Πούλιου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Γεωργούλας: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Πούλιου


Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ξηρομέρου ο ξαφνικός χαμός ενός δραστήριου και ευχάριστου ανθρώπου του Δημήτρη Πούλιου .

Ο Δημήτρης Πούλιος υπήρξε για μένα ένας χρήσιμος συνεργάτης στην πενταετή μου θητεία στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου .

Υπήρξε μέλος της επιτροπής επιλογής προσωπικού των ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου που με την σεμνότητα και την ηθική που τον διέκρινε συνέβαλε στην σωστή επιλογή των πρώτων υπαλλήλων των ΚΔΑΠ Ξηρομέρου.

Ήταν αυτός που έκανε τις πρώτες καταστάσεις των υπερήλικων κατοίκων της Παλαιομάνινας που μαζί με τους υπαλλήλους βοήθεια στο Σπίτι επισκέφθηκαν τα σπίτια των υπερήλικων κατοίκων.

Ήταν ο Δημήτρης που έφερε τα αιτήματα των δυο συλλόγων και του τοπικού συμβουλίου της τ.κ στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς επιχείρησης για την ίδρυση λαογραφικού μουσείου στην Παλαιομάνινα, στην συνέχεια παρέδωσε το υλικό και καταστάσεις με καταγεγραμμένα τα εκθέματα του Συλλόγου Φίλων μνημείων Παλαιομάνινας, συνέβαλε με την στάση του στην λειτουργία του Μουσείου.

Φίλε Δημήτρη Με λυπεί βαθιά η είδηση ​​της απώλειας σου.

Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
Γεωργούλας Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad