Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


05 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων και με γνώμονα ότι αφορούν κυρίως τα παιδιά, προτίθεται να διοργανώσει μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε θεατρική σκηνή.

Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να μας δηλώσετε ποιοί από όλους εσάς που διαμένετε στην Αθήνα (και όχι μόνο) θελετε να συμμετάσχετε.

Η Θεατρική παράσταση που θα επιλεγεί θα σας ανακοινωθεί εφόσον έχουμε τον πλήρη αριθμό των συμμετεχόντων διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί.

Συνοδοί των μικρών παιδιών (είτε γονείς, είτε συγγενείς) θα πρέπει να μας ενημερώσουν οσο το δυνατόν συντομότερα, διότι οι συγκεκριμένες παραστάσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες ημερομηνίες.

Η πρόθεση του Συλλόγου είναι να ελαχιστοποιήσει την τιμή του εισιτηρίου τόσο των συνοδών όσο και των παιδιών (ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση) και να παρέχουμε κάποια συμβολικά δώρα μετά το τέλος της παράστασης.

Επομένως πέραν των στίχων ημερομηνιών που απαιτούνται για το κλείσιμο της παράστασης, πρέπει να γνωρίζουμε και τον ακριβή αριθμό για να προβούμε στην αγορά των συμβολικών δώρων.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 
Αγαθή 6944315324, Λευτέρης 6934602585Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad