Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και πέθανε στο γήπεδο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2023

Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και πέθανε στο γήπεδο


Θρήνος επικρατεί στην Καρδίτσα για τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια αγώνα για την Β’ ερασιτεχνική κατηγορία

Η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου, στο γήπεδο Μαυροματίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Γιατρός, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο.

Ο νεαρός αθλητής διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την διοίκηση της ομάδας Καραϊσκάκη Μαυρομματίου, στην αρχή της σεζόν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται για την ανανέωση του αθλητικού του δελτίου.

Φως στην αιτία θανάτου του άτυχου 20χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad