Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιανουαρίου 2023

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ


Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Ο Δημήτρης Στρατούλης, Γραμματέας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, παραβρέθηκε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων των ΟΤΑ και έκανε στα παριστάμενα ΜΜΕ την εξής δήλωση:

«Ενώσαμε τη φωνή μας με τη σημερινή απεργιακή διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ για το θάνατο, στην ουσία δολοφονία, της συναδέλφου τους, η οποία εργαζόταν ελαστικά και ανασφάλιστη στο Δήμο Ξυλοκάστρου.

Απαιτούμε να προσληφθεί άμεσα το αναγκαίο προσωπικό στους ΟΤΑ με σταθερές σχέσεις εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την εργατική νομοθεσία κανόνων για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων, ώστε ΠΟΤΕ να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο εργασιακό έγκλημα».

Αθήνα 17/1/2023
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad