Προγραμματισμός Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2023

Προγραμματισμός Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


Προγραμματισμός Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Στο πλαίσιο προγραμματισμού και οργάνωσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κατά την περίοδο των Αποκριών για το έτος 2023, καλούμε τους Προέδρους τον Τοπικών Κοινοτήτων ,τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, να διοργανώσουν τα αποκριάτικα πάρτι στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (για μικρούς και μεγάλους) και να δηλώσουν την αποκριάτικη δράση και την ημέρα της εκδήλωσης στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έτσι ώστε συντονισμένα και από κοινού να γίνουν ενέργειες για την επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις μπορεί να διοργανωθούν πρωί ή απόγευμα την:
- Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (Α Κυριακή Απόκρεωνν)
- Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
- Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Οι δηλώσεις για διοργάνωση αποκριάτικων πάρτι και εκδηλώσεων μπορεί να γίνουν έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας .

Στο βεστιάριο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας υπάρχουν στολές όπου κάθε γκρουπ μπορεί να προμηθευτεί και να πάρει την ιδέα του θέματος του άρματος ή του πεζοπόρου τμήματος . Για να δει κάποιος τις στολές μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το τηλ 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας

Με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για ένα δημιουργικό, αισιόδοξο και φωτεινό 2023!

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος
Παντελής Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad