Σύλληψη 31χρονου στην περιοχή του Αστακού που έκρυβε ναρκωτικά σε γυάλινο βάζο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιανουαρίου 2023

Σύλληψη 31χρονου στην περιοχή του Αστακού που έκρυβε ναρκωτικά σε γυάλινο βάζο


Από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη σήμερα στην περιοχή του Αστακού ένας νεαρός 31 ετών για ακατέργαστη αποξεραμένη κάνναβη.

Αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην αποθήκη αγροκτήματος του 31χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα γυάλινο βάζο με 7 γραμμάρια αποξεραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ηταν ενα φιασκο της αστυνομιας και του ρουφιανου που ρουφιανεψε.. αλλα κι εσεις astakos-news που το αναπαραγεται λες και εγινε η συλληψη του αιωνα και πιασανε τον νουμερο ενα καταζητουμενο της interpol ..
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad