Παρών ο Δήμος Ξηρομέρου με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των περιφερειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Φεβρουαρίου 2023

Παρών ο Δήμος Ξηρομέρου με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των περιφερειών


Παρών ο Δήμος Ξηρομέρου με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των περιφερειών, με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού στις λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές.

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή των περιφερειών στην Ελληνική Βουλή, γίνεται σήμερα παρουσίαση του Ερευνητικού Προγράμματος ΑΕΙ "Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Ανεπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης Διαχείρισης και Διατήρησης του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών".

Στην συζήτηση συμμετέχει με παρουσία και εισήγηση στην Μόνιμη Επιτροπή της Ελληνικής Βουλής και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Το Πρόγραμμα ΑΕΙ συντονίζει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με επιστημονικά υπεύθυνη του Προγράμματος την Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ, μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, εκτελείται δε σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και άλλους φορείς.

Σύνδεσμος ζωντανής μετάδοσης:
https://parltv.live.grnet.gr/webtv/?fbclid=IwAR28kbv9KyAPfhKAYt4GN5RnODEQ1u1eEkWAdgu7crsCIF98jl-xoxuvPP0#!pid=webtv

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad