Η Επιτροπή αγώνα συγχαίρει και στηρίζει την εκπαιδευτικό κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


03 Φεβρουαρίου 2023

Η Επιτροπή αγώνα συγχαίρει και στηρίζει την εκπαιδευτικό κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου


Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την εκπαιδευτικό κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου, για την θαρραλέα στάση της, που δεν συμμορφώθηκε προς τα υποδείξεις της λεγόμενης τέταρτης εξουσίας και συγκεκριμένα του ΑΧΕΛΩΟΣ TV, που αντί να είναι δίπλα στο πολίτη και να ελέγχει την εξουσία, μάλλον έχει αναλάβει άλλους ρόλους.

Έχει την αμέριστη στήριξη μας, όπως και κάθε πολίτης ή εργαζόμενος που πιθανόν να δέχεται εκφοβισμό και θα είμαστε δίπλα τους.

Όταν η εξουσία τρίζει και τα συμφέροντα απειλούνται, ο αυταρχισμός περισσεύει.

Ζητάμε το ελάχιστο, την εξαίρεση των ακτών μας από την ίδρυση ΠΟΑΥ. Την ανάσα μας δεν την αφήνουμε σε κανέναν, γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει ζωή.

Μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε.

Όλοι αύριο στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στην πλατεία του Αστακού στις 11:00 π.μ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad