Υποστήριξη εθελοντικής αιμοδοσίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2023

Υποστήριξη εθελοντικής αιμοδοσίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Υποστήριξη εθελοντικής αιμοδοσίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μια ακόμη δράση εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα υποστήριξε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με τη συνεργασία του αντίστοιχου Τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου και του Συλλόγου Αιμοδοτών Σταμνάς, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Τοπική Κοινότητα Σταμνάς του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η δράση χαρακτηρίσθηκε από το έντονο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση των υπηρεσιών και του Συλλόγου για προσφορά ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αθηνά Σταμούλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad